joi, 17 martie 2011

Un film

Codruta

Nume: Codruta Moga

Ce creezi?

Cos jucarii din material textil, am lucrat si dupa tutoriale si sabloane gasite pe internet (asa am invatat cum se fabrica jucariile moi) si apoi mi-am creat propriile modele.

Cand ai inceput sa creezi? Ce te-a determinat?

In 2009, cautand bloguri pentru copii (aveam nevoie la munca deoarece lucram la un site cu produse pentru cei mici) am descoperit jucarii absolut adorabile. Asa a inceput totul, mi-am zis ca trebuie sa incerc si eu.

Este un hobby sau o afacere ?

Este in primul rand un hobby, majoritatea jucariilor le-am facut cadou prietenilor, dar sunt norocoasa sa spun ca au existat si cateva comenzi, deci am obtinut si venituri din aceasta activitate minunata.
Unele comenzi au venit cu idei proprii, foarte interesante si care au fost in acelasi timp si provocari.

Care este sursa ta de inspiratie?

Blogurile handmade de afara si Flickr, unde caut minunatii create de alti oameni, apoi mai sunt si ilustratiile pentru copii, din carti mai vechi sau chiar gasite pe internet.

Care sunt materialele tale preferate?

Bumbacul cu imprimeuri frumoase, sunt mereu in cautare de materiale cu modele dragute. Mai imi place si pasla, e foarte usor de lucrat cu ea si am gasit-o in culori tare simpatice.

Ce altceva ti-ar placea sa faci?

Interesanta intrebare, mi-ai dat de gandit. Mi-ar placea sa desenez, sa creez ilustratii frumoase, tot pentru copii, insa nu sunt foarte talentata intr-ale desenului. Si mi-ar mai placea sa fac fotografii care te fac sa visezi si sa te minunezi de lumea aceasta superba.

Cum ar arata o zi ideala pentru tine?

Ma pui sa visez, imi place aceasta ultima intrebare :) Sa ma trezesc la ora noua, sa fie mic dejunul pregatit si sa stau sa ma joc cu fetita mea, undeva afara, pana la pranz. Apoi sa ne odihnim, sa ne plimbam, iar dupa-masa sa cos ceva frumos, iar seara sa se incheie in trei cu o cina delicioasa si un desert pe masura. Daca ma gandesc bine, nu e foarte departe de ce mi se intampla acum.

Multumesc Codruta!