miercuri, 19 ianuarie 2011

Letitia

Ce creezi?


Stari de spirit . Le putem numi insa si bijuterii.


Cand ai inceput sa creezi? Ce te-a determinat?


Prima oara am intrat intr-un magazin cu materiale de hobby acum vreo 5 ani. Acela a fost primul impuls cred.De atunci, lucrurile au venit de la sine, si deocamdata par sa nu se opreasca.


Este un hobby sau o afacere ?

A pornit ca un hobby, eu zic ca inca este hobby cu usoare tente de afacere ( magazin online, cadru legal de functionare - doar ca sa dorm eu linistita ). Daca as face asta zi de zi, fara altceva in paralel, cu eforturi sustinute - atunci as considera-o 100 % afacere.

Care este sursa ta de inspiratie?

Nu am o sursa bine definita . De regula materialele imprastiate intr-un haos total constituie procentul major de inspiratie. Imi place sa mai rasfoiesc cateodata internetul si sa ma mir de cata inventivitate poate da dovada omul cand vine vorba despre materiale transformabile in bijuterii. Zambesc si acum cand imi vin in minte brosele din coji de cartofi uscate .


Care sunt materialele tale preferate?


Nu pot decat sa afirm ca acum, in acest moment, ma aflu sub fascinatia sarmei. Incepe sa imi capteze interesul si rasina, dar suntem inca in stadiul de tatonare. Sigur in viitor vor fi si altele, pe langa care se vor mai regasi si cele utilizate pana acum : pielea naturala, materiale textile, materiale reciclate, pietre semipretioase, etc.

Recunosc insa ca am o slabiciune pentru metale.


Ce altceva ti-ar placea sa faci?


Cred ca mi-ar place sa nu mai am program fix de trezit dimineata. Si sa am grija de multe pisici, care vor trai toate mai mult decat mine, evident.


Cum ar arata o zi ideala pentru tine?


Ziua ideala pe care o pot descrie in acest moment (pentru ca s-ar putea ca fiind intrebata acelasi lucru, peste 5 zile , sa raspund diferit) arata cam asa: trezirea intr-o buna dispozitie care va tine miraculos toata ziua + un latte macchiatto pe o terasa linistita in lumina fabuloasa a unei dimineti de vara + diverse activitati cu un grad mai mic de utilitate, insa care produc bucurii mai mici sau mai mari + neaparat mancare chinezeasca + o pisica + apa Mediteranei neaparat in peisaj + posibilitatea de a stabili numarul de ore al zilei mele ideale .

Stiu ca suna irealizabil, dar trebuie sa existe un motiv pentru care se numeste "ideala"...nu?


Multumesc Letitia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu