joi, 6 ianuarie 2011

Kati

Kati András
Locatie: Miercurea Ciuc

Blog/Site: http://katafolt.blogspot.com/

Ce creezi?

Creez mai ales obiecte de decor pentru camera de copii: jucarii textile(papusi si animale) perne, peretare, tablouri textile, paturi bebe. Perne decor de toate feluri, genti, bijuterii din textile.

Cand ai inceput sa creezi? Ce te-a determinat?

Primele papusi le-am facut in adolescenta, am revenit la acest hobby acum mai mult de zece ani, cand copiii mei erau mici. M-a incantat faptul cat de usor e sa le satisfac mai toate dorintele fara a cheltui prea mult doar confectionand jucarii personalizate.

Este un hobby sau o afacere ?

Cu timpul acest hobby a devenit o afacere, momentan fiind o activitate care imi ocupa tot timpul.

Care este sursa ta de inspiratie?

In mod neobisnuit ma insir mai ales din materiale pe care le folosesc: textilele sunt pentru mine materiale vii, cand ma uit la ele si le ating trebuie doar sa fiu atenta la povestea pe care vor sa mi le spuna si sa las sa devina ce vor ele.

Care sunt materialele tale preferate?

Imi plac mai ales materialele naturale, bumbacul si inul, dar le combin cu placere cu catifea si dantela.

Ce altceva ti-ar placea sa faci?

Nu as vrea sa fac altceva. M-am regasit in ceea ce fac acum. Poate peste ani buni cand nu ma vor mai lasa ochii sa cos de dimineata pana-n seara imi fac un atelier unde croitorese sirguincioase si pricepute sa dea viata proiectelor mele, cine stie?

Cum ar arata o zi ideala pentru tine?
Hmmm... o zi perfecta intre doua cesti de ceai trebuie sa contina neaparat un proiect bun realizat pana la capat, un altul in faza de vis si ceva inceput. De asemenea e bine sa fie si poze reusite despre realizari. Nu poate sa lipseasca o plimbare lunga combinata cu o intalnire cu prieteni, o lectura interesanta si un film bun seara tarziu. Si desigur discutii fara sfirsit cu copiii de genul "mai povesteste-mi...". Cam multe pentru o singura zi...dar probabil cea ideala nu s-ar multumi cu doar 24 de ore.


Multumesc Kati!

6 comentarii:

  1. Mult î-mi place de Kati, mult î-mi plac lucrurile , frumuseţile făcute de ea.Toate cele bune îţi doresc dragă Kati :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Tesaturile spun povesti, dar tu le traduci in creatii minunate pentru cei ce nu pot sa auda povestile lor de la bun inceput, povestile prind viata in mainile tale. Felicitari Kati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Admir toate lucrusoarele facute de Kati precum admir si constanta ei putere de creatie. Merita ca tot ce e mai bun pe lume sa se astearna in drumul ei !

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru KATAFOLT doar aprecieri, este de-ajuns sa-i privesti realizarile si-ti dai seama imediat de cata pasiune exista in fiecare...

    RăspundețiȘtergere
  5. Mă bucr că am aflat mai multe despre tine. Cred că a meritat, să scrii un blog bilingv. Ar trebui să-ți urmăm exemplul. Îți doresc succes în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Va muţumesc tuturor şi mai ales Mihaelei pentru publicare :)

    RăspundețiȘtergere